Έφτασαν στους τελικούς των διπλών ο Νικόλας και η Ελένη Χατζηαβραάμ σε διεθνές τουρνουά στην Αλβανία

0

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα J30 SHKODRA OPEN 2023 U18 της I.T.F. WORLD TENNIS MASTER TOUR, που πραγματοποιήθηκε στα Σκόδρα της Αλβανίας, συμμετείχαν ο 17χρονος Νικόλας και η 15χρονη Ελένη Χατζηαβραάμ καταφέρνοντας να διακριθούν και οι δύο. Ο Νικόλας πανηγύρισε τον πρώτο διεθνή τίτλο στα διπλά σε κατηγορία J30 της I.T.F., με συμπαίκτη τον Ανδρέα Πολυχρονόπουλο που προπονείται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών. Ο Καβαλιώτης αθλητής του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης «Πρωταθλητών», είχε μία αξιόλογη πορεία και στα μονά όπου έφτασε έως την ημιτελική φάση.

Η Ελένη έφτασε έως τον τελικό των διπλών έχοντας συμπαίκτρια την Τουρκάλα Deniz Turanz. Στα μονά προκρίθηκε στον 3ο γύρο και τις δεκαέξι καλύτερες παίκτριες του τουρνουά.

Οι δύο αθλητές, στις προσωπικές σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκτός από τους προπονητές τους στην Karaproimos coaching team, ευχαρίστησαν και τον γυμναστή τους και υπεύθυνου αποκατάστασης, Γιώργο Παπανδρέου και το Alternative Therapist Center, για την υποστήριξη που παρέχουν, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν με αξιώσεις στις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ