Αισθητή έκανε την παρουσία του, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933, με την κατάκτηση τριών (3) μεταλλίων στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναρρίχησης βράχου, που πραγματοποιήθηκε στο Καταφύκι Ερμιονίδας, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023. Οι έξι (6) αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στον αγώνα, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, διαθέτουν μεγάλη και πολύχρονη εμπειρία στον βράχο, ενώ υπήρξαν στο παρελθόν και αθλητές της αγωνιστικής αναρρίχησης, με διακρίσεις πρωταθλητών και κυπελλούχων. Έτσι, κατέκτησαν άνετα τρεις θέσεις στο βάθρο των κατηγοριών τους, ενώ «πλασαρίστηκαν» στις πρώτες θέσεις και της γενικής κατάταξης του αγώνα.

Ο Κώστας Βακόνδιος κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία ανδρών ηλικίας 55-59 ετών. Ο Θανάσης Χτενάς κατέκτησε την 2η θέση και ο Νικόλας Καρράς την 3η θέση στην κατηγορία ανδρών ηλικίας 40-44 ετών. Στην ίδια κατηγορία, ο Νίκος Βαϊόπουλος κατέλαβε την 4η θέση, με οριακή διαφορά από τον τρίτο. Στην γενική κατάταξη του αγώνα, ο Θανάσης Χτενάς ήρθε δεύτερος και ο Κ. Βακόνδιος κατέλαβε την 3η θέση. Στον αγώνα συμμετείχαν και οι αθλητές του Ε.Ο.Σ. Καβάλας 1933: Παντελής Μαυρίδης και Γιώργος Σταματιάδης, οι οποίοι απόλαυσαν την αγωνιστική εμπειρία σκαρφαλώνοντας πολλές από τις απαιτητικές διαδρομές.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τους εύχεται πολλές όμορφες και ασφαλείς αναρριχήσεις, με ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ