Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας έγινε παρουσίαση του διαδικτυακού τουριστικού portal Grekomania, από την Μαρία Δελλή, υπεύθυνη επικοινωνίας των διαδικτυακών εργαλείων της Grekomania, η οποία ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, για τα πλεονεκτήματα της προβολής από τις σελίδες του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου, των μελών του Επιμελητηρίου και της Καβάλας γενικότερα, καθώς η τουριστική επικοινωνία μέσω των διαδικτυακών ταξιδιωτικών οδηγών, όπως η Grekomania, υπερτερεί των παραδοσιακών μεθόδων προβολής και πληροφόρησης. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη διαδικτυακή απήχηση του διαδικτυακού τόπου Grekomania στο ελληνόφωνο, ρωσόφωνο και αγγλόφωνο κοινό, μεγιστοποιούν τα οφέλη των προβαλλόμενων επιχειρήσεων. Η ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου της Καβάλας ήταν πολύ θετική και ήδη προέκυψαν οι πρώτες συνεργασίες.
Η Μ. Δελλή πραγματοποίησε, επίσης, συναντήσεις με τη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, την πρόεδρο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου και με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας, Άγγελο Τσατσούλη, που εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την έναρξη απευθείας πτήσεων της @ellinair.airline, αεροπορικής εταιρείας του @mouzenidisgroup, από το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη. Μία εξέλιξη, που ανοίγει νέες προοπτικές για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Ο διαδικτυακός τόπος Grekomania έχει πολλούς επισκέπτες καθημερινά, οι οποίοι ενημερώνονται για τα ταξίδια, τις αγορές, τη διασκέδαση κ.ά. δραστηριότητες. Επίσης, το Grekomania App προσφέρει εκπτώσεις για διασκέδαση και shopping (ψώνια), μέσα από ένα κατάλογο εκατοντάδων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ