Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο. «Καβάλα» σοκαρισμένη από αυτά που συνέβησαν σε περιουσιακά στοιχεία της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης εκφράζει τη συμπαράσταση της στο σύλλογο της Ξάνθης και τον αποτροπιασμό για την εγκληματική ενέργεια.

«Πρόκειται για γεγονότα, τα οποία προσβάλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα, για μία άνανδρη επίθεση σε βάρος ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πλαισιώνεται από πρόσωπα που «μάχονται», για να κρατήσουν «ψηλά τη σημαία» μιας προσπάθειας που βγάζει μόνο υγεία.

Μία προσπάθεια, που χτυπήθηκε άνανδρα, ύπουλα και με τρόπο που φέρνει το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, αφού το μένος των δραστών δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα έγιναν γνωστά, αλλά και διαβάσαμε στα Μέσα Ενημέρωσης, οι εγκαταστάσεις της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης δέχθηκαν επίθεση το πρωί της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου 2017, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι και οι παίκτες, πηγαίνοντας για προπόνηση, να βρεθούν μπροστά σε ένα πολύ λυπηρό και τραγικό θέαμα.

Το βράδυ της Τρίτης 7 προς Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα των αποδυτηρίων του γηπέδου Α.Ο.Ξ., εισέβαλαν σε αυτά και άρπαξαν τα αντικείμενα αξίας που βρήκαν μπροστά τους. Η μεγαλύτερη ζημιά, όμως, είναι η κλοπή του λεωφορείου της ομάδας, το οποίο βρέθηκε, δυστυχώς, καμένο ολοσχερώς λίγο έξω από τον οικισμό του Δροσερού. Για όλα τα παραπάνω, θεωρούμε υποχρέωση να εκφράσουμε την απόλυτη στήριξη στο φιλικό σωματείο του «Ορφέα», με την ευχή ότι πολύ γρήγορα θα βρεθούν οι δράστες και θα τιμωρηθούν από την ελληνική Δικαιοσύνη», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ